A kedvezményezett neve: DELTA KING Kft.

A projekt címe: Baumann Csaba által megalkotott, DELTA KING Kft. modern üzleti és termelési kihívásaihoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési projektje

A szerződött támogatás összege: 91 436 240 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása valósul meg. A bútor lapszabászat cégünk egyik fő pillérévé külön lapszabászatot működtetünk telephelyünkön. Magyarországon forgalomban lévő összes bútorlap típust forgalmazzuk. Az SCM GABBIANI P60 (33) táblafelosztógéppel a gyártást, előkészítést, szabászatot a legkorszerűbb géppel végezhetjük a telephelyünkön. A szolgáltatási palettánk az eszköz által sokrétűbb lesz, ezért olyan munkákhoz is hozzáférünk, amelyeket eddig nem tudtunk megfelelő gépek, technológia hiányában elvállalni.

Az un. PU élzárást egyedüliként kezdte meg a cég a városban. Ez az egyik legújabb élzárási technológia, ezért a cég versenyképessége egyedüli lesz e téren. A piacon nagy szükség van erre a technológiára. A megvásárolt kívántSCM OLIMPIC K560 HP TER2" éllezáró automata feloldja az erős ragasztót, ami a levegő páratartalmára köt meg egy nap alatt. A ragasztó szabad szemmel nem látható, nullfugás, a ragasztási hézagoknál a bútor tökéletesen szép, homogén marad még a legkényesebb, hófehér bútor esetében is. Víz-, pára és hőálló, tartós kötést biztosít, ezért a bútorok élettartalmát megnöveli. Továbbá beszerzésre került SCM LIFTER vákuumos forgódaru, valamint a BAOLI KBD40 homlokvillás targonca, melyek kiemelkedő tulajdonságaiknak köszönhetően lehetővé teszik a cégünk alapanyagainak, késztermékeinek pl., lamináltlapok mozgatását, rakodását.

Beszerzésre kerültek még információs technológia-fejlesztés keretében az asztali számítógépek, laptopok, tabletek és szerverek melyeknek segítségével teljes informatikai hálózatunk megújult, ezért jóval biztonságosabb és gyorsabb munkavégzést biztosit a cégnek. Tervezői program által akadálymentesen tudnak a programok futni, gyorsabb, hatékonyabb lesz a mindennapi munka.

Igénybe vettünk Bérköltség-támogatás is a projekt során, összesen 15 főt munkavállaló esetében, illetve a munkavégzéshez szükséges feltételek kialakítása során a projektmegvalósításhoz kötődő és indokolt anyagköltségeket és fogyóeszközök költségeit is vásároltunk. A projektben szereplő beszerzések biztosítják hosszú távú, stabil működésünket, ezáltal a cégünk fenntarthatósága biztosított.

A projekt befejezési dátuma: 2022.05.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00288